RSS

Cullinaris este un blog adresat gospodinelor, unde gasiti retete alese din bucataria traditional romaneasca, mediteraneana, frantuzeasca si asiatica.

Cotlet de porc umplut

Ingrediente:

  • 1 kg cotlet de porc
  •  ½ kg ficatei de pui
  • 1 capatana de usturoi
  • 3-4 linguri de mustar dulce
  • 1 lingura condimente pentru friptura
  • 3 galbenusuri
  • 50 ml ulei
  • 100 ml vin alb
  • 300 g Kaizer
  • sare
  • 1 mar


Mod de preparare:

  1. Cotletul se bate cu ciocanul si se unge cu mujdei de usturoi. Deaspura se pune Kaizerul taiat subtire.
  2. Galbenusurile se freaca cu mustar dulce, sare si 2 linguri de ulei. Cu compozitia rezultata se unge Kaizerul.
  3. Ficateii se tavalesc prin faina , se prajesc si se lasa la racit, apoi se aseaza unul langa altul peste Kaizer. 
  4. Se ruleaza foaia si se leaga cu ata. Se aseaza in tava in urmatorul sos: 30 ml ulei, vinul, marul taiat felii subtiri, condimente si o ceasca de apa.
  5. Tava se da la cuptor la foc mare 10 minute, apoi la foc mic pana se patrunde carnea. Din cand in cand se stropeste carnea cu sos.



Timp de preparare: 90 minute.
Dificultate: mediu.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Parteneri

Web-Links.ro Coduri Postale RO2.ro - Promovare si statistici web